Praktische OpfrisTrainingen, 1 dagdeel, vanaf € 149,-!

TeleWaarde biedt ook open opfristrainingen aan die mensen weer snel fris en scherp kunnen laten functioneren. In maar één dagdeel snel samen (weer) bewust van valkuilen, blinde vlekken, elkaars sterke bekwaamheden én verbeterpunten. Telefoonvaardigheden worden besproken, bewust bekwaam geoefend, toegepast, geëvalueerd en/of samen getraind.

Iedereen die routinematig werk doet, kan in een tunnelvisie geraken. Als men echter zichzelf regelmatig fit en scherp laat houden, dan blijft het functioneren optimaal. Laat daarom uzelf en uw medewerkers regelmatig trainen, net zoals topsporters en topsportteams. Regelmatig trainen helpt u / (uw) personeel om waardevol te kunnen (blijven) functioneren!

Opfristrainingen zijn er voor allen, die snel, kort en praktisch (weer) scherp willen zijn én blijven. In maar één dagdeel worden er volop rollenspellen geoefend en ook klantgericht geëvalueerd! Overdag, s’avonds en op zaterdag worden onze opfristrainingen aangeboden.

Men aan onze opfristraining al meedoen voor € 149,- pp. of € 179,- pp. van 1 dagdeel!
Voor ieder die eerder aan een TeleWaarde training deelnam is de prijs € 149,- pp. Zie voor data en locaties van onze opfristrainingen onderaan de Open Trainingskalender.